Милен Цветков вместо Ники Кънчев в Биг Брадър 4

Окултист, тракторист и къртач се явиха във Варна на кастинга
7 юли 2008 11:05,
57
Милен Цветков вместо Ники Кънчев в Биг Брадър 4
Снимка: Булфото

Четвъртото издание на Биг Брадър ще си има нов водещ – Милен Цветков.

„След Часът на Милен Цветков, "Тази сутрин" и Биг Брадър, ще ми остава да водя само „Лека нощ, деца“, пошегува се той по време на плажното парти, на което бе съобщена благата вест за новия водещ и с това подсказа, че по време на риалитито ни чакат много словесни бисери.

Междувременно кастингът за нови съквартиранти тече с пълна сила. Във Варна се събраха най-много желаещи до сега – 1 700.

Сред тях – къртач, окултист и тракторист, 77-годишен дядо, тракийски шаман, както и целият персонал на едно нощно заведение.

Всички желаещи първо попълват анкета с 50 въпроса - какво сънувате най-често, имате ли специални умения, кога за последно се сбихте, защо искате да участвате и подобни.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
ot altimir преди 15 години
аз очаквах, че тоя олигрфен ще го пратят в трета глуха а те му дават да води друго предаване .
35
0
 
0
 
! Отговори
businesslady преди 15 години
Милен Цветков е "запазена Марка". Работохолик, Пич и доказа себе си в предавания, които създаде, просъществуваха и които възбуждат зрителски коментари и мнения от "Осанна" до "Разпни го"..Мисля, че в BigBro4 ще изяви своя оригинален авторски подход и житейски опит. Не е повърхностен и елементарен. Не сервилничи и отстоява всяко свое мнение с логика и факти. Оригинален. Смел и интелигентен в позициите и исказа си. Интересен ще е сблъсъка между Сценарий на продуцента и личностна позция. Милен Цв. се развива като Личност и Шоумен. Да пожелаем успех на тези, които имат смелост и които работят, а не критикуват само от удобното си кресло!
34
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Голяма новина..това се знаеше от преди месец..И толкова ли няма други кадърни хора? Ники Кънчев, Гала,..сега и Милен Цветков.. Вече започна да понакъртва от едни и същи..
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само Здравко ,Христина и детето им, са сигурни участници.Христина там ще роди второто си дете.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Имало ли е кастинг за водещ?При толкова млади и образовани младежи пак ли водещи пенсионири ще гледаме?Ей , в тая държава пенсионерите не пускат кокъла и това си е.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Фукльо, фукария, гъзи:) Прекалено голямо самочувствие има, което дразни! Не е ***, но издиша :) Точно заради него няма да го гледам, все пак Кънчев има и маниер, и глас, а е и оригинален! Явно покрай последния Брадър доста се налапаха с пари от sms-и и не искат да бъдат проверявани! Ред е на друг, ей този, който се фука, че е голям пич! Гледайте си го!
30
0
 
0
 
! Отговори
Marineta преди 15 години
Chiva,говорейки за Ася казваш,че имали едри кости.Това,като неин недостатък ли го изтъкваш и ако да-кой е казал,че високите жени с по-едър кокал не са хубави и женствени? Лично на мен Ася не ми харесва,но те питам по принцип.
29
0
 
0
 
! Отговори
Теодор преди 15 години
Найстина остава само Иван Ангелов от Айтос да се появи и рейтинга на предаването ще е много голям,Все пак Иван е Най-Големия!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Наитина ако Иван Ангелов влезе рейтинга ще е убийсвен!!!
27
0
 
0
 
! Отговори
kef4e преди 15 години
Тъпоумна фалшива блондинка с изкуствени лепнати мигли и силикон в..., знам те аз теб.. Милен е супер пич, ще туи дръпна един бой и ще те оскубя за тия махленски коментари, щото Миленчо си има авторски оригинален стил
26
0
 
0
 
! Отговори
вероника преди 15 години
На мен пък Биг Брадър ми харесва, като изключим само втория сезон, който беше отвратителен и не съм го гледала, защото не ми е бил интересен!
25
0
 
0
 
! Отговори
fen преди 15 години
Иван Ангелов е човека!
24
0
 
0
 
! Отговори
vv преди 15 години
milen cvetkov ne stava.
23
0
 
0
 
! Отговори
Teddy преди 15 години
аз аз бих казала, че *** предаване се изчерпа още след първия си *** сезон и на никого не му пука (:
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Toi pa Niki Kynchev golqm talant...nadul se e kato prana vyshka...
21
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Коя е Ася ли?? Съпруга на г-н Станчев - продуцент и мениджър на супершоу Невада!!! Много смешно беше...Изгони Къци Вапцаров и сложи любовницата си(после съпруга). И един плътен глас я представяше като Сл.Трифонофффффф .. например, казваше прелестната Асссяяяя....., а тя горката беше една кобила с едри кокали и в зурлата като кон!!! Пфу..и на вкуса на тоя Станчев!!!
20
0
 
0
 
! Отговори
6u6i преди 15 години
Браво!! Най-накрая ще води предаване, в което може да си избива всичките комплекси, простотия и цинизъм. Спокойно ще може да си прекъсва гостите без особено много да дразни зрителите, тъй като както знаем от предишните Брадъри на дали имат нещо толкова интересно да ни кажат. Ще може да си ниже досадните монолози, а само ако не го натрапват и в прайм-тайма съм склонна да смятам, че българската телевизия тръгва на добре...
19
0
 
0
 
! Отговори
Antoaneta преди 15 години
Само тази новина ми е достатъчна,за да не гледам следващото издание на BB.Милен Цветков не е подходящ,заради това,че не вижда по-далече от носа си,манипулативен е,става скучен в желанието си да бъде интересен,дава мнението си,единствено и само пречупено през неговата призма( така скучно ще води и ВВ...),а аудиторията няма нужда от неговото становище.ВВ е обречен. Засега на хоризонта няма по-талантлив от Ники Кънчев.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ПРОСТОТИИТЕ МУ !
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сто пъти по-добре от Пъъънчев